Behandlingar

Hos mig kan du boka olika slags behandlingar beroende på dina symtom. Eller också gör vi en mix som passar just Dig!

Välj mellan shamansk behandling, healing, kristallhealing, magnetmassage och massage/taktil massage. Eller en trumresa!

Är du intresserad av en husrening, läs mer under Ömse!


SHAMANSK BEHANDLING

Under en shamansk behandling använder jag mig av det som andevärlden visar mig. Det kan vara information från dem som vi reder ut under ett samtal, det kan vara healing eller massage eller så skall trumman användas. Ibland vill våra hjälpare på andra sidan att jag använder örter, kristaller eller drar ett kort för att få extra hjälp. Ofta gör vi en inre resa tillsammans för att se på vad det är som blockerar dina energier.


Denna behandling är en andlig upplevelse på flera plan och det är svårt att beskriva här med ord hur den shamanska behandlingen går till eftersom det är så olika från person till person. Jag kan bara säga att det är en mycket djupgående behandling där jag hela tiden är i nära kontakt med våra guider och hjälpare för att kunna jobba med det som är det viktigaste för dig som klient. Och det är inte alltid det som DU kanske tror är det viktigaste!


Pris 1100 kr för ca 1,5 timme.


HEALING - KROPPSBALANSERING

Vår kropp är ju helt fantastisk på att läka sig själv när det blivit någon obalans i kroppen. På mitt sätt att betrakta vårt fysiska jag, måste vi få kroppen att slappna av för att någon läkning skall ske. Vi lever i en sån stressad värld där vi går på högvarv mest hela tiden, för att räcka till.


Healingen ger kroppen en möjlighet att slappna av. Mitt sätt att arbeta med obalanserna är att känna in var dessa obalanser sitter och så tillföra energi så att kroppen själv kan läka sina skador. Jag jobbar med något som kallas andlig healing, dvs jag använder aldrig min egen energi för att hela. Jag är internationellt certifierad healer, utbildad av Iris Hall.


Jag har jobbat med healing i många år nu och har så många bra berättelser från människor som blivit av med sin värk eller kommit i kontakt med sin inre kraft och hittat svar på livsfrågor, tack vare den här behandlingen. Så välkommen att boka en tid du med!


Pris 650:- för ca en timme.


KRISTALLHEALING

Kristaller är fascinerande. De är vackra att titta på och kan även användas till healing! Här använder jag olika slags kristaller och stenar beroende på vilka slags obalanser jag känner in hos min klient. De får sen i lugn och ro ligga och jobba på klienten medan jag själv jobbar vidare med min healingbehandling.


Kristallerna som används för Kristallhealing har traditioner långt tillbaka i tiden. Varje sorts kristall och sten har en unik inre struktur, vilket ger en viss ton på en viss frekvens. Det är denna resonans som sägs ge kristaller sin helande förmåga. När vi använder oss av kristaller och stenar kan denna resonans bidra till att återhämta stabiliteten och balansen till kroppens energisystem, vilket stimulerar kroppens naturliga helande mekanism.


Vi kan också koppla ihop chakrafärgerna med färgerna på kristallerna och stenarna och använda dem för att jobba på ett visst chakra och därigenom stärka dess egenskaper, känslor, organ etc.


Kristallterapi är en alternativ behandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt sätt. Den harmoniserar sinnena, kroppen, känslorna och ökar vårt välbefinnande, neutraliserar negativa känslor, att få känna sig hel!

 

Pris 650:- för ca en timme.


MAGNETMASSAGE

Jag är magnetterapeut och jobbar med, och säljer, Magnetix Hälsomagneter. Jag använder en stor magnet på 2000 Gauss för att "värma upp" musklerna och få igång flödet för att sedan fortsätta behandlingen med att  massera igenom ryggen, benen osv. Magneterna hjälper oss att få igång områden på kroppen som stagnerat pga långvarig värk, energimässiga blockeringar mm.


Pris 650:- för ca en timme.


TAKTIL MASSAGE

Det här är en mycket mjuk helkroppsmassage, som får kroppen i ett väldigt avslappnat tillstånd. Därigenom kan kroppen själv börja hela sig. Takti Pro, som metoden egentligen heter, är en beröringsmassage som aktiverar kroppens eget lugn-och ro-hormon oxytocin (motsatsen till adrenalin). Den är framtagen av Siv Ardeby på uppdrag av socialstyrelsen. Passar alla men framför allt den som har värk i kroppen och har svårt att ta emot vanlig klassisk massage.


Effekter som vi ofta ser är avslappning, bättre sömn, förbättrad mag-tarmfunktion, stärkt kroppsuppfattning, ökad självkänsla, mindre stress, lindring av smärta, mindre oro och ångest och en tänd livsgnista.


Pris 650:- för ca en timme.


TRUMRESOR

Enskilt eller i grupp guidar jag Dig in i en ny värld, där du får möta ditt kraftdjur, din guide eller någon annan från andevärlden. En trumresa kan hjälpa dig att få svar på en speciell fråga, ge healing, hjälpa till att hämta hem energi och kraft eller hämta hem en del av dig själv som varit på villovägar.


Trumman är ett av de äldsta sätten att resa på. På en andlig nivå så är också trummans rytm ett sätt att prata med jorden, naturen, vinden och oss själva. Trumman har liv, rörelse och en egen själ. Trummans ljud är i allra högsta grad levande. Den låter olika för olika människor och eftersom mina trummor består av "levande" skinn från bl a ren, så ändrar den också ljud utifrån vilket väder det är. Rytmen varierar utifrån syftet med resan och jag kan aldrig på förhand bestämma hur jag ska spela.


Under en sådan här kväll för en grupp gör vi ca 3 trumresor tillsammans, litegrann beroende på erfarenheten hos gruppen. Vi tolkar våra upplevelser tillsammans i gruppen och tittar på djurens betydelse, dess "medicin". Om det finns tid för det så använder vi oss också av änglakort för att få lite mer vägledning om kvällen.


Pris för enskild resa: 650 kr

Pris för grupp vid minst 6 pers: 300 kr per person

Reseersättning kan tillkomma.