Kurser

KURSER

För anmälningar och villkor, läs mer under Kontakt/Anmälan längst upp på sidan.


Trumbyggarkurs

Under 2 dagar lägger vi både själ och hjärta i byggandet av era egna trummor. Vi använder oss av renskinn och en trumram i trä. Du får också göra en egen trumpinne. Vi kommer att varva trumbyggandet med ceremonier, meditationer och trumresor. Du får också lära dig hur du använder trumman för healing.


Pris: 3400:-  inkl  anmälningsavgiften 1500:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. I priset ingår fika samt material till trumma och trumpinne. Övernattning går att ordna för en mindre kostnad.

Resekostnad kan tillkomma om jag har kursen på annan ort. 

  

Naturen talar till dig

Gå ut och lyssna på vad naturen har att berätta för dig om dig själv, bättre lärare kan vi inte få!

 

"Tallen sa till mig: Håll landskapen öppna! Då ser vi (skogen och skogsväsen) mer och ni ser oss. Vi vill ha mer kontakt. Ta ut människor i naturen, det är en del i ditt jobb. Som jag (tallen) är omgiven av enarna, så är även ni omgivna i skogen. Ni är aldrig ensamma! Ta emot vår hjälp.Tack."

 

"Prästkragen sa: Ensam eller tillsammans med andra i en grupp: stå stolt över den du är!! Vinden kan slita hur hårt den vill i mig, mina rötter håller mig stadigt förankrad. Nu är jag i min fulla mognad. Det är detsamma för dig! Det finns inget att tveka över längre, du behöver inte ställa några Ja eller Nej frågor, inte rycka några kronblad. Du har alla svar, det har ni alla inom er. Lek mera, livet leker!"

 

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv från naturen. Vill Du också lära dig kommunicera så och möta dig själv både andligt och personligt med naturen som vägvisare, kan du anmäla dig på en kurs till sommaren hos mig. Du får möjligheten att fördjupa kontakten med dig själv och komma i kontakt med urgammal visdom som vi alla bär inom oss med hjälp av

 

  • meditationer
  • trumresor
  • utesittningar
  • guidade resor
  • samt spännande och roliga övningar

 

Jag kan lova att det blir en spännande och givande helg!

 

Kurstider: Fredag  kl 18 - söndag 15.00 

Pris: 2400:-  varav 600 kr i anmälningsavgift, inkl fika och mat, vid minst 6 anmälda. 


Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.


Grundkurs i meditation, intuition och andlig utveckling

Kursen innehåller bl a: Lär dig meditera, jordning, rening, fylla på energier, möt din guide och ta emot budskap eller healing, många olika intuitions- och kanaliseringsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige ledare. Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända!

 

För den som vill finns det efter denna kurs möjligheten att vidareutbilda sig till Diplomerad Healer hos mig. Vill du veta mer om detta, hör av dig! Mina uppgifter hittar du under KONTAKT längst upp på sidan.

 

Kurstider: Lördag och söndag 10.00 – 16.00

Pris: 1900:- inkl  anmälningsavgiften 600:- vid minst 6 deltagare.


Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. 

Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort.

 

Healingutbildning

Andlig healing (diplomeringskurs)

Utbildningen är i tre steg under ett år. Förkunskaper: Grundutbildning i meditation, intuition och andlig utveckling, eller motsvarande.

 

Det här är en kurs där vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt. Den innehåller bl a färgerna och hur de påverkar oss, chakrana: var de finns på kroppen, hur de arbetar, hur vi kan jobba med dem och balansera dem på olika sätt, vi lär oss mer om kroppen och dess organ, vi diskuterar hur det kommer sig att healingen fungerar, vad innebär kvacksalverilagen och framför allt skall vi ha kul och öva, öva, öva!

 

Vi pratar etik och moral, ni får lära er polaritetshealing och auran med de olika eteriska kropparna. Ni kommer att ha en hel del eget arbete i tiden mellan stegen.

 

Healingen ni får lära er kallas andlig healing, dvs ni jobbar bara som ett redskap för energier utifrån. Då använder ni aldrig er egen energi, den kan ni behöva till annat! :-)

 

Kurstider: Lördag och söndag 10.00 – 16.00

Pris:  2 200:- per steg inkl anmälningsavgiften på 600 kr, vid minst 6 anmälda. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort. 

 

För att få diplom måste alla tre steg genomföras, inkl teoretiskt och praktiskt prov.