Kurser

KURSER

För anmälningar och villkor, läs mer under Kontakt/Anmälan längst upp på sidan.

 

Medial utvecklingskurs

Kurs i medial utveckling! Under två dagar kommer vi att öva och ha kul tillsammans med andevärlden! Inga förkunskaper krävs, var och en jobbar utifrån sina egna förutsättningar.

Innehåll: Roliga övningar för att komma i kontakt med, och stärka, din intuition, olika meditationer, ta kontakt och lämna budskap från andevärlden, måla själsporträtt, öva att komma i kontakt med din ljuskropp och att lämna kroppen, kanaliseringsövningar mm.

Pris: 1900:- inkl anmälningsavgift 400 kr, vid minst 8 deltagare. Fika och frukt ingår.

Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.


Trumbyggarkurs

Under 2 dagar lägger vi både själ och hjärta i byggandet av era egna trummor. Vi använder oss av renskinn och en trumram i trä. Du får också göra en egen trumpinne. Vi kommer att varva trumbyggandet med ceremonier, meditationer och trumresor. Du får också lära dig hur du använder trumman för healing.


Pris: 3400:-  inkl  anmälningsavgiften 1500:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. I priset ingår fika samt material till trumma och trumpinne. Övernattning går att ordna för en mindre kostnad.

Resekostnad kan tillkomma om jag har kursen på annan ort.


Livet ÄLSKAR dig

Ny kurs!


Efter Louise Hay och Robert Holdens bok med samma namn.


Under sju träffar arbetar vi med praktiska övningar för inre lycka och läkning. Varje träff har sitt eget tema och mellan varje träff arbetar/tränar du aktivt på temat som vi sedan följer upp vid nästa träff.


De teman vi kommer att arbeta med är

· Att älska sig själv. Vad innebär det och varför har vi så vårt att älska oss själva för de vi är?

· Läk dina rädslor. Vilka rädslor bär vi på, vilka hinder sätter de upp i vår vardag? Och hur kan vi läka dem?

· Lita på din inre vägledning. Vi har alla en slags ”själens kompass”. Du har använt den många gånger – oftast omedvetet. Hur kan vi utveckla medvetenheten om den inre vägledningen?

· Att förlåta det förflutna. Vår historia är just historia. Vårt liv är nu och framåt, men vi är också präglade av vår historia. Hur kan vi gå vidare utan att ständigt fastna i de historiska hjulspåren?

· Tacksamhet och tillit. Våra liv är unika. Varje individ är en helt fantastisk skapelse i sig, men hur kan vi arbeta med oss själva för att inte ständigt jämföra oss med andra och andras ”tyckanden”.

· Att våga ta emot kärlek. Hur kan det läka rädslor och hur kan det hela min framtid?


Vid varje träff arbetar vi också med chakrabalansering för att skapa balans i de olika delar chakrana står för. Vi kommer att börja med rotchakrat och arbeta oss uppåt. Detta arbete är helt anpassat även för deltagare som inte varit i kontakt med chakrabalansering tidigare.


Vi träffas varannan vecka, 18-19,30. I kurskostnaden ingår allt material till övningarna samt boken Livet ÄLSKAR dig!


Investering: 1250 kr inkl  anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan.


Massagekurs

Under tre kvällar går vi igenom en helkroppsmassage som har som syfte att ge avslappning, så att kroppen själv får möjlighet att läka. Massagen är en lättmassage som påminner om den taktila beröringsmassagen. Den aktiverar lugn och ro-hormonet oxytocin, som kan hjälpa mot värk, stress, högt blodtryck mm. Det är en mycket bra massage för människor som har fibromyalgi och andra smärtdiagnoser då massagen är väldigt lätt. Effekten får vi dock ändå, just genom oxytocinet och avslappningen.

Jag är utbildad och diplomerad massör inom olika områden: fibromassör, taktil massör (TaktiPro) och klassisk massör.

Pris: 1600:-   inkl  anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. I priset ingår fika, olja och kompendium. Avgiften skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.

 

 

Mindfulness

Avsikten och syftet med den här kursen är att erbjuda dig redskap med vars hjälp du kan börja lära dig själv att leva mer medvetet i nuet, då nuet är den enda del av livet som du kan påverka. Jag vill även öka din medvetenhet om vad som pågår i dig och i din omvärld. Genom medveten träning kan du, istället för att reagera utifrån ditt ”gamla” livsmönster i olika situationer, börja agera i nuet med en högre grad av valfrihet och flexibilitet än tidigare, då sanningen om ditt liv finns här och nu.

 

Träningen i medveten närvaro och att leva här och nu handlar inte om att komma någonstans, utan helt enkelt om att bli medveten om var du är här och nu och tillåta dig att vara som du är här och nu. Genom träning i medveten närvaro här och nu, blir vi mer öppna för det som händer och förstår våra egna reaktioner bättre, och vi kan därigenom börja göra mer kloka och aktiva val. Vilket innebär att vår valfrihet och flexibilitet ökar.

Vi lär oss att börja lyssna på oss själva och lär oss att agera utifrån vår egen inre sanning som finns i nuet, och inte som nu då vi hela tiden anpassar oss till omständigheterna och lever utifrån våra livsmönster. Träning i medveten närvaro här och nu medför också att vår stress minskar och att vår livskvalitet ökar.

 

Mindfulness syftar till att du lär känna dig själv bättre:

· Acceptera och förstå dina tankar, dina känslor och din kropp

· Se dina mönster och öppna för nytt

· Sluta älta tankar och känslor från din historia och framtiden

Jag är utbildad och certifierad Mindfulnessinstruktör gm Kjell Haglund.

Pris: 950:-  vid minst 6 deltagare. I priset ingår övningar och musik, på CD eller via Dropbox. Vi träffas en gång i veckan i åtta veckor. Avgiften skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.

 

 

Möte med det Okända

En kurs i personlig & andlig utveckling

 

Detta är en cirkel i andlig och personlig utveckling, där vi träffas en kväll i veckan, eller varannan vecka, under fem veckor. I denna cirkel kommer vi bl a att ha fokus på intuitionen och hur vi kommer i kontakt med den. En kurs i Möte med det Okända handlar ju just om det: det okända inom oss, det som väntar och väntar på att vi ska ta kontakt och börja jobba tillsammans! Att öppna upp för intuitionen hos dig själv hjälper dig att nå större självkännedom och tillit i din vardag.

 

Vi kommer att diskutera och prova på ämnen så som: andlighet, meditation, energier, guider, andevärlden, aura, chakran mm och göra massor med spännande övningar tillsammans, övningar som är baserade på gruppens egna energier och förmågor.


Pris: 990:- vid minst 6 deltagare  inkl  anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Avgiften skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.

 

Qi-andnings Qi Gong

Andningen är grundläggande för hela livet, det vet alla! Sättet vi andas på påverkar allt vi gör. Qi-andning är en form av Qigong med särskilt fokus på bukandningen och innefattar olika rörelser och andningsövningar för att stimulera de inre organen samt våra olika känslor och fylla på med ny livsenergi. Qi är enligt österländsk teori människans livsenergi och enligt västerländsk teori fysisk och själslig samt mental energi och välmående. När denna energi kan flöda fritt i kroppen utan hämmande blockeringar, så är det en god grund för just själslig, fysisk och mental hälsa samt styrka.

 

Övningarna handlar om att avlägsna kroppsliga och mentala blockeringar, öva upp koncentrationsförmågan och den mentala närvaron i kroppen, träna koordination, balans och styrka. Daglig Qi-andning har en rad fysiologiska och psykologiska effekter. Bl a sänkt blodtryck och puls, minskad syreförbrukning. Den lugna andningen påverkar också nervsystemet så att sinnet och därmed hela människan blir lugn.

 

Kursen görs vi intensivt under två dagar, där vi lär oss de olika rörelserna i Qi Gongen och ett helt, sammansatt program. Efter detta kan du programmet själv och kan göra Qi Gongen hemma, med hjälp av dvd:n som medföljer kursen.

 

Jag är utbildad, certifierad instruktör genom Kjell Haglund.

Pris för 2 dagar: 750:- vid minst 5 deltagare, max 8. Material ingår. Anmälningsavgiften på 300 kr skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort. 

 

 

Koka egna cerat och salvor

Under en halvdag går vi igenom råvarorna till de vegetabiliska produkter vi skall göra tillsammans och kokar både cerat och salvor. Material till 5 mjukgörande cerat, 2 burkar läkande ringblomssalva och 2 burkar värmande tigerbalsam per person ingår i kurspriset.
 

Kostnaden är 950 kr inkl anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort. 

 

Gå med pekare!
Kurs i jordstrålning och avstörning.

 

Har du svårt att sova? Vaknar du på nätterna av värk i kroppen, stickningar o dyl? Sover barnen oroligt? Finns det platser i huset som ingen vill vara på eller känner olust av? Då kanske du ska vara med på den här kursen och lära dig ta reda på om orsaken kommer från jordstrålning, skadliga el-fält, andebesök, vattenådror under huset mm.

 

Detta är en endagskurs för dig som vill veta mer om jordstrålning av olika slag, både positiva och negativa, vattenådror mm samt hur du själv kan störa av ditt hem från skadlig påverkan. Du får lära dig arbeta med pekare och pendel, känna energier med händerna och leka fram kunskaper inom dessa områden.

 

Vi kommer också att testa vår mentala kraft, bl a på varandras auror, känna in chakran och se vad massage, healing och kristaller gör med vår inneboende kraft.

 

Det viktigaste under dagen är nog ändå att vi har roligt när vi testar fram våra förmågor och att vi verkligen tror på oss själva!

 

Söndag kl 10-15. Fika och pekare ingår.

Kostnaden är 950 kr inkl anmälningsavgiften 400:- vid minst 6 deltagare. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort. 

 

 

 

Naturen talar till dig

Gå ut och lyssna på vad naturen har att berätta för dig om dig själv, bättre lärare kan vi inte få!

 

"Tallen sa till mig: Håll landskapen öppna! Då ser vi (skogen och skogsväsen) mer och ni ser oss. Vi vill ha mer kontakt. Ta ut människor i naturen, det är en del i ditt jobb. Som jag (tallen) är omgiven av enarna, så är även ni omgivna i skogen. Ni är aldrig ensamma! Ta emot vår hjälp.Tack."

 

"Prästkragen sa: Ensam eller tillsammans med andra i en grupp: stå stolt över den du är!! Vinden kan slita hur hårt den vill i mig, mina rötter håller mig stadigt förankrad. Nu är jag i min fulla mognad. Det är detsamma för dig! Det finns inget att tveka över längre, du behöver inte ställa några Ja eller Nej frågor, inte rycka några kronblad. Du har alla svar, det har ni alla inom er. Lek mera, livet leker!"

 

Jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv från naturen. Vill Du också lära dig kommunicera så och möta dig själv både andligt och personligt med naturen som vägvisare, kan du anmäla dig på en kurs till sommaren hos mig. Du får möjligheten att fördjupa kontakten med dig själv och komma i kontakt med urgammal visdom som vi alla bär inom oss med hjälp av

 

  • meditationer
  • trumresor
  • utesittningar
  • guidade resor
  • samt spännande och roliga övningar

 

Jag som är er guide och vägvisare på den här resan är Åsa, Völva, utbildad Frejas Dotter genom Margitta Wigren och Lola Ravenstar och har även mött energiaspekterna från flera av de fornnordiska gudarna och gudinnorna genom Toril Nikolaisen Kilde från Norge. Tillsammans med det jag fått lära mig på kurserna i shamanism av Prem Pravesha, kan jag lova att det blir en spännande och givande helg!

 

Kurstider: Fredag  kl 18 - söndag 15.00 

Pris: 2400:-  varav 600 kr i anmälningsavgift, inkl fika och mat, vid minst 6 anmälda. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns.


Grundkurs i meditation, intuition och andlig utveckling

Kursen innehåller bl a: Lär dig meditera, jordning, rening, fylla på energier, möt din guide och ta emot budskap eller healing, många olika intuitions- och kanaliseringsövningar, aurans energier, chakrafärger och färgers betydelse, möte och kontaktövningar med din andlige ledare. Inga förkunskaper krävs, endast nyfikenhet på mötet med det okända!

 

För den som vill finns det efter denna kurs möjligheten att vidareutbilda sig till Diplomerad Healer hos mig. Vill du veta mer om detta, hör av dig! Mina uppgifter hittar du under KONTAKT längst upp på sidan.

 

Kurstider: Lördag och söndag 10.00 – 16.00

Pris: 1900:- inkl  anmälningsavgiften 600:- vid minst 6 deltagare. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort.

 

 

 

Healingutbildning

Andlig healing (diplomeringskurs)

Utbildningen är i tre steg under ett år. Förkunskaper: Grundutbildning i meditation, intuition och andlig utveckling, eller motsvarande.

 

Det här är en kurs där vi kommer att jobba både teoretiskt och praktiskt. Den innehåller bl a färgerna och hur de påverkar oss, chakrana: var de finns på kroppen, hur de arbetar, hur vi kan jobba med dem och balansera dem på olika sätt, vi lär oss mer om kroppen och dess organ, vi diskuterar hur det kommer sig att healingen fungerar, vad innebär kvacksalverilagen och framför allt skall vi ha kul och öva, öva, öva!

 

Vi pratar etik och moral, ni får lära er polaritetshealing och auran med de olika eteriska kropparna. Ni kommer att ha en hel del eget arbete i tiden mellan stegen.

 

Healingen ni får lära er kallas andlig healing, dvs ni jobbar bara som ett redskap för energier utifrån. Då använder ni aldrig er egen energi, den kan ni behöva till annat! :-)

 

Kurstider: Lördag och söndag 10.00 – 16.00

Pris:  2 200:- per steg inkl anmälningsavgiften på 600 kr, vid minst 6 anmälda. Anmälningsavgiften skall betalas i samband med anmälan för att denna skall vara giltig, läs om anmälningsvillkoren under kontakt/anmälan. Resterande avgift skall vara betald två veckor innan start om ingen annan överenskommelse finns. Resekostnad kan tillkomma, om jag har kursen på annan ort. 

 

För att få diplom måste alla tre steg genomföras, inkl teoretiskt och praktiskt prov.