Om mig

OM MIG


ÅSA BERGMAN heter jag som har företaget InreKraft, bor i Mora i Dalarna men har verksamhet även på andra platser. Jag har jobbat med människor i mer än 25 år, efter att ha gått min första healingutbildning för Iris Hall från England. 


Jag är utbildad inom flera terapiformer. Jag har förutom den andliga healingen hos Iris Hall, gått kurser i Reikihealing, Kristallhealing och Shamballahealing. Jag är diplomerad Taktil massör: Taktipro, medicinsk Fibromassör och jobbar även med avslappningsmassage. Förutom detta är jag utbildad Kinesiolog och har gått kurser i kanalisering för Helena Montelius och Ola Sahlin. Jag jobbar också med avstörning i hus mm och har gått kurs i jordstrålning etc för bl a Tommy Brodd.


En kortare kurs med Terry Evans gav mig nya redskap inom både healing och psykometri samt inom mediumskapet. Detta har också Prem Praveshas kurser i mediumskap och healing gett mig. Hos henne har jag också gått en utbildning inom shamanism under flera år. Hos Lola Ravenstar fick jag möta våra fornnordiska Gudinnor och under det året lärde jag mig mycket om de gamla metoderna och ceremonierna. Det har även Toril Nikolaisen Kilde hjälpt mig med under några helgkurser.


Nu senast har jag utbildat mig till Mindfulness- och ACC coach för Kjell Haglund. ACC betyder Acceptance and commitment Coaching. Där ingick även Power Qi Gong och Qi Andnings Qi Gong.


Så ni ser vad mycket jag har hållit på med under åren! Med all min erfarenhet blir det lätt för mig att guida människor vidare på livets stigar eller hjälpa människor som har ont i kroppen eller själen med olika kroppsbehandlingar. Jag går den shamanska vägen där enkelheten bor. Det upplever många av mina klienter som tryggt. Här nedan kommer jag att fylla på med omdömen från mina kursdeltagare och klienter, läs gärna där!"Med fötterna och rötterna djupt nere i Moder Jord

förmedlar jag den visdom som finns där för oss alla!"
Omdömen:


- "Gick på cirkeln Möte med det okända, för Åsa Bergman, för att lära mig mer om andlighet och om mig själv. Från att ha varit svårt stressad med kontrollbehov och osäkerhet kring auktoritära människor har jag lärt mig så oerhört mycket om mig själv. Jag är nu lugn, balanserad och stark i min egen kraft. Jag klarar att välja bort det som är skadligt för mitt välmående.


Jag har fått en god kommunikation med min andliga vägledare och ju mer jag är avslappnad och i balans, ju mer budskap får jag från andevärlden. Åsa är en fantastisk varelse som på ett både lugnt och kraftfullt sätt vägleder sina elever för att finns sin väg.

Jag är ytterst tacksam för att fått denna möjlighet."


- "Har fått healing många gånger och det har hjälpt mig med både ryggont, lugnande och tröst. Sist skulle jag få healing hemma hos mig för Åsa hade vägarna förbi. Men fick istället hjälp att rensa lägenhet som påverkade mig på ett negativt sätt. Det var verkligen meningen att hon skulle hem till mig."


- "Om du har problem med konstigheter i ditt hus så gör som jag, ta kontakt med Åsa. Hon gjorde hembesök och gick med pekare och fick bort sjukt vatten som fanns under vårat hus så nu är allt bättre o lugnare här hemma, med mera och bättre energi.


Har även medverkat på Åsas kurs med trummeditation som var helt underbart. Det bästa o häftigaste man kan göra. Det berörde hela människan både in och utvändigt och jag ville ej att hon skulle sluta ❤️😀👍 Jag rekommenderar det varmt, även att känna in energier och ta kontakt med sina skyddsdjur och guider som vi också fick prova under kvällen. Ta chansen och prova en kurs!"