Ömse

ÖMSE


Magneter

Jag är magnetterapeut och återförsäljare till Magnetix Wellness magnetsmycken, smycken med verkan.

Magneterna har hjälpt både mig och många av mina vänner. Värk och smärttillstånd av olika slag har minskat eller helt försvunnit. Reumatiska besvär, ledproblem, åksjuka, migrän, handledsproblem, ryggvärk... ja en hel del olika problem har vi kunnat lindra med magneternas hjälp!

 

Skicka ett mail om du vill ha en visning, beställa en katalog eller vill veta mer om magneterna, få prova dem en tid för att se om de hjälper just dina besvär eller köpa något vackert smycke du gillar!


Meditationskväll och trumresa

Vi startar kvällen med en lugn meditation för att få kontakt med oss själva, landa lite... Sen under kvällen blir det tre trumresor. På den första får ni möta era kraftdjur, vi pratar om djuren och vad dess energier kan göra för oss. Ni får också prova en healingresa för att få healing eller information från era guider. Innehållet under kvällen kommer att anpassas till deltagarna. Pris 300:- inkl fika, betalas på plats.


Hantverk och trummor

Jag tillverkar en hel del eget hantverk, inspirerat från olika kulturer. Dessa kommer att finnas i en webshop här på min sida så småningom, håll ögonen öppna efter den! Där kommer många spännande saker att finnas!


Är Du intresserad av en trumma eller något annat, hör av dig!

Jag har också kurser i att bygga sin egen trumma.


Husrening
Jag kan hjälpa till att rena och rensa hus från dåliga energier. Det kan vara både strålning från jorden, som Curry eller Hartmann linjer, skadligt vatten  eller besökare från andevärlden som stör i huset/lägenheten. Allt går att åtgärda. Kanske är det någon på Andra sidan som har ett meddelande till er och därför väcker er natt efter natt.. Vi tar reda på vad de vill.


Holistic produkter

Jag är nu återförsäljare för Holistics underbara produkter! Skriv till mig under fliken Kontakt

för att få mer info, priser mm.